lørdag den 24. december 2011

Juleaften

I år skal vi selv holde juleaften herhjemme, det er lidt forskelligt om vi er selv eller om der kommer gæster.Men ellers fejres julen med de samme traditioner.
Om morgen starter vi stille og roligt(som det nu kan lade sig gøre med 6 børn;0) med morgenmads hygge, børnene er som regl så heldige at det den gæve julemanden har hængt på pakkekalenderen den dag, er en ting man kan fordrive den altid lange ventetid med indtil aften:0)
Om eftermiddagen tager vi i kirke, hvor vores ældste datter synger i kirkekor og vi får lidt ekstra julestemmning med hjem.
Julemaden består af and og flæskesteg med div.tilbehør. Når den er spist går vi på høloftet med grød til nisserne(meget vigtig detalje, så vi ikke har for mange drillenisser resten af året) og synger en julesang for nisserne.
Bagefter står den på risalamande med mandelgave.
Vi plejer at være så heldige at julemanden har tid til et kort besøg for at aflevere gaverne, men inden de bliver pakket op, danser vi om juletræet og synger julesange.
Pakkerne bliver på skift pakket op(så alle ser hvad de andre får og fra hvem;0)
Til sidst leger børnene med gaverne, får juleguf og hygger før de skal i seng efter en lang og dejlig dag.

Hvordan holder I jul.?????

Rigtig glædelig jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...