tirsdag den 31. juli 2012

Ude godt........

men hjemme bedst.Som beskrevet i går havde vi en skøn ferie,men det er nu bare dejligt at være hjemme igen:0)Vaskemaskinen snurre og vi er ved at have tingene på plads igen.Havde ekstra bagage med hjem,da vi var forbi Gekås shoppingcenter inden hjemturen.Et kæmpe stort center med næsten alt hvad man skal bruge, det bugner med varer til rimlige priser og der er mennesker overalt(man må være helt brugt i hovedet efter en arbejdsdag der;0)
Apopros arbejdsdag,min ferie er også slut for denne gang,har første arbejdsdag i aften(hvorfor er det at tiden bare altid går hurtigere, når det er ferietid??????????;0)
Var lige i haven efter dagens blandede buket,skal lige love for at det ikke kun er blomsterne der groer,alt græs og ukrudt er med top fart skudt frem.


Vores have traktor var i stykker inden afrejsen,så græsset var lidt højt inden,nu er det mega   højt,heldigvis er traktoren klar til brug igen:0)


Vores kyllinger er også vokset,de er ved at være store nu.Startede med 7 har nu 6 tilbage,men de 6 ser heldigvis ud til at klare sig godt.


Og så lige et billede fra vores hjemmelavet drivhus,oppe under taget er hvepsene i gang,har lavet dette bo,som vi helt synes ligner et skelethovede.Det skal nu lige fjernes igen,er ikke så glad for hvepse.




En dejlig dag/aften til Jer der læser med her:0)

1 kommentar:

  1. ja sådan har jeg det også ude godt men hjemme bedst.

    FLOT ser sådan et hvepsebo ud men jeg er heller ikke vild med dem da Den skal bare udryddes

    Håber ikke det var for hårdt for dig på jobbet

    SvarSlet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...