fredag den 31. maj 2013

Gammelt/"nyt" hus;0)

Vi har haft travlt dette forår og har det stadigvæk med at ordne vores gamle hus.Lige som den ene ting er færdig, kommer det næste;0)
Vi er blevet færdig med at få vandskuret huset og der er kommet nye vinduer og døre i .Så vi er allerede kommet langt,nu mangler vi så lige at få det gjort helt færdig(rundt ved vinduerne)og få ryddet op.
På et tidspunkt var huset indenfor dækket i et fint rødt støv(selv om vi prøvede at forbygge det),så det krævede den helt store rengøring ,men,men det skal vel også være skidt før det er godt;0) og godt skal det nok blive, når vi er helt færdige:0)
     
  (Huset før forvandlingen,der er fjernet sålbænke og nogle mursten som skulle skiftes)


(Huset med nye vinduer,døre og vandskuret.Vi skal have soklen malet og en ny trappe(og selvfølgelig have  ryddet op.Det grønne som ses, er ikke en slidt græsplæne,men ganske enkelt ukrudt ,som elsker vores gårdsplads!!!!)ja,det er nok at lave hele foråret og sommeren med,vi kommer ikke til at kede os;0)


Solen skinner her hos os i dag,håber også I andre har mulighed for at nyde den:0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Strik nederdel 🧶

 Jeg fik slet ikke vist den færdige nederdel her på bloggen. Den er strikket i restegarn og ud fra eget mønster. De små stropper er også str...