torsdag den 17. november 2016

"sygehus"syslerier.

Når nu vi stadigvæk holder sygehus hos os(tænker faktisk på at samtlige patienter snart står til udskrivelse)kan vi jo lige så godt hygge os med syslerier.

Ungerne kastede sig over at lave forskellige modeller med træ "ispinde" og der blev lavet lige fra en badebro(nogen der måske længtes efter sommer.......;0) til andre kreationer som en skorsten.Der fulgte de sjoveste historier med under tilblivelsen.


Vi kastede os også ud i harma perler,jeg fik lavet en lille hjerte formet beholder med låg(harmaperler og varm lim blev brugt)Den blev grøn "håbets farve"(måske lidt for grøn;0)
Mindste pigen lavede en lidt mindre stjerneformet.

Det har været alt for lidt jeg i den seneste tid har fået lavet af kreative syslerier med ungerne, de(syslerierne) drukner alt for let i alle  hverdagens projekter, så det var ekstra skønt at bruge dagen til det.(Må se om der ikke kan puttes lidt mere krea ind nu, hvor årstiden siger regn/rusk og tidligt mørkt)

-er faktisk nu slet ikke i tvivl om at de kære patienter SKAL udskrives og meldes klar til skole igen;0)
                                           
                                               Fortsat god aften:0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...