fredag den 21. april 2017

Indkøb

I påskeferien drog alle i familien afsted til den store by, med tankerne tunet ind på den forestående konfirmation.Alle manglede et og eller andet, så derfor var det vigtigt alle var med.
Vi travede rundt fik handlet dug,pynt ect (tjek, så er det på plads) det sidste tøj (andendagstøj)til konfirmandinden (kjole er på plads,dette er gjort tidligere,men ikke så tidligt at den så ikke passer.Hvilket har været et issues for nogle af veninderne ) og lidt tøj til resten af familien.
Der var det jo så at jeg fik øje på et par kjoler,som lige skulle prøves.Måtte stå i kø for at få prøverum. Da jeg endelig kunne prøve kjolerne,opdagede jeg det her mærkelige spejl og underlige lys i prøverummet og hvem hulen var den dame i spejlet??Hold nu da op hun havde lagt sig ud siden sidst... Tænker virkelig det er for dårligt hvad man skal finde sig i ,i de butikker .
Prøvede kjolerne de var ikke pæne på mig,måslede mit tøj på igen ud til mand og børn.
Mand: var det en kjole til konfirmationen?
Mig:øhh nej,måtte bare lige prøve nu vi alligevel var afsted.
Mand: Hvorfor skulle du så bruge tid på det nu??(Her må man gerne tilføje en noget vrissen stemme)
Undlod at svare for (suk) der er bare så meget mænd ikke forstår...........😉
Nå,men tilbage til det der spejl,som nok var sat op det forkerte sted,det må bestemt tilhøre Hurlumhej huset (I ved det med de sjove spejle, hvor man bare ser så fjollet ud enten tyk,lille, tynd.Her havde de så IKKE benyttet det sidste kan jeg godt betro Jer.....)
Men hvis nu, i tilfælde af at spejlet ikke lyver og ikke er blevet fixet af en spøg og skæmt medarbejder.Ja,så er der kommet mere motion på programmet og nul chokolade til hverdag.😊

Om vi er færdige til konfirmationen??hmm konfirmandinden bebyrdende den anden dag at nu er vi klar,(hun er klar )glemte bare lige at tage resten af familien med i den betragtning.(man er vel  teenager)vi har nu også lidt tid at "løbe"på endnu.


                                      God aften og weekend 😊

3 kommentarer:

 1. Det vel også vigtigst at hun er klar
  spejle i prøverum er ikke søde.... og lyset er gør ofte jeg ser gusten gul ud,,,,

  SvarSlet
  Svar
  1. Tildels ja,megen vi mangler nu også lidt oprydning,maling af stue ect.Før at vi er helt klar.Skal nemlig holde konfirmationen herhjemme😊
   Jeg har nu heller aldrig været glad for prøverum,kommer der faktisk ikke så tit, måske af samme årsag og så fordi jeg normalt er for nærrig.Elsker hvis jeg kan finde noget billigt😉

   Slet
  2. Jo hvis hun ønsker fest betyder det noget.
   næ jeg heler ikke meget for prøverum, eller at bruge mange penge.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)