søndag den 16. april 2017

Vasketøj og gylle:0)

Et emne som aldrig afgår ved døden(i hvert fald her hos mig) er vasketøj.Jeps et måske kedeligt emne,men absolut vigtigt emne, da bunken bare vokser og vokser,hvis der ikke bliver taget hånd om det.(specielt når man er 7 personer til at grisse)
Og lige nettop det at tage hånd om det, kan være en udfordring.Jeg troede naivt, da jeg var yngre at hvis jeg bare vaskede ofte nok, måtte jeg da få bunden på kurven at se.Men nej,nettop som den er ved at komme til syne,forsvinder den igen,efter fodbolkampe,træninger og andre svedige udfoldelser.
, jeg har accepteret at der altid er vasketøj klar til vaskemaskinen.
Min største udfordring lige nu er så ikke at få tøjet vasket, men tørret.For lige som påskeferien blev en realitet for mig i onsdags,ja,så havde bondemanden i nærområdet valgt at sprede en ikke så velduftende gylle ud på markerne.
Jeg er klar over at vi jo selv har valgt at bo på landet(det er vi som oftest også super glade for)bonden kan jo heller ikke tage hensyn til at jeg vælger at hænge mit tøj ud i haven(for at skåne miljøet;0)hmmm, må hellere indrømme det mest er pga en defekt tørretumbler) og de er også afhængige af vejret, der kommer korn,som bliver til mel(I know,I know........) Men nu havde jeg jo nettop mulighed for at få vasket i bund her i ferien(suk!!)Jeps sådan ser det ud (gad vide hvor kurven er??)og der er mere endnu.Jeg er begyndt at lave gange/stier så vi kan komme omkring uden at falde og brække et og eller andet.
Håber snart på bedre vinde,ellers er jeg bange for ungerne må benytte fastelavnstøjet, når de skal begynde i skole for det er snart det eneste der er rent;0)

                                              God Påskesøndag.

Hov glemte helt påskeharen var forbi os i dag og heldigvis efterlod han/hun chokolade æg rundt omkring(godt bonden ikke har fået skræmt alle væk med det gylle;0)
                                       (Tror vores hare er tysker;0))

8 kommentarer:

 1. Åhh ja, jeg er glad for, at min stor-bunke-vasketøjs-periode er ovre. Dog lykkedes det mig nu altid at holde den i skak, så stier blev undgået :)
  Lugten af gylle, er hæslig og hænger desværre fast i det ny vaskede tøj. Min mor var rasende indeni, når hun lige havde haft gang i gruekedel og vaskebræt, for blot at få tilføjet det rene tøj, en uønsket stank. Stakkels kvinde og lykkelig var hun, da vaskemaskinen kom.
  Hyggeligt med besøg af påskeharen.
  Rigtig god aften til dig og dine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,jeg burde nok slet ikke klage.For selv om det er træls med ekstra vask,så har jeg trods alt en vaskemaskine og ikke kun en gruekedel og hænderne.Det må have været hårdt arbejde for mange kvinder.
   Luften er heldigvis til udhængning i dag,så vaskemaskinen gør sit for at komme bunkerne til livs😉
   Rigtig god dag😊

   Slet
 2. Jeg er nok lidt underlig - også på det punkt - men jeg elsker at vaske tøj, hænge op, lægge sammen og lægge på plads🤔
  Jeg bruger sjældent tørrestativet udenfor, faktisk kun til sengetøj. Til gengæld benytter jeg de små stativet, som kan stilles ud, hvis vejret er til det og nemmere at sætte ind, når jeg får øje på gyllevognen. Det er jo en af de mange festligheder ved at bo på landet😂
  Men jeg er også så heldig at have et stort vaskerum, hvor der snildt kan stå 8 af de små tørrestativet, mens vi stadig kan komme rundt derude - ikke at jeg ejer så mange😃
  Her kom påskeharen med chips, ungerne er ikke så vilde med chokolade😎
  God aften til hele familien❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Sortere og vaske tøj kan jeg godt lide,men det andet kunne jeg nu godt undvære😉
   Hvor dejligt med alt det plads,til at tørre tøj.Der er du heldig.
   Jeg kan godt tørre lidt tøj indendørs,men slet ikke nok, når vi er så mange.
   Det lyder nu også som en god påskehare I har,chips er nu ikke så ringe endda😊

   Slet
  2. God dag til dig og dine😊

   Slet
 3. Tror faktsikmpåskehare traditionen oprindelig er tysk... ligesom juletræet. ..
  Oh ja gyllebil, jeg har opgivet for jeg kan ikke må at hente tøjet i fælles haven hvis jeg ser bilen.... og måske kan jeg slet ikke se den fra mit vindue, men ja en af glæderne ved at bo på landet. Så lige nu tørres der inde, med åbent vindue, for det kan jeg da nå at lukke, eller i tørretumbler.
  håber du fik vasket bare lidt så ungerne havde noget tøj....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan godt være en kunst lige at komme bonden i forkøbet,meeeen trods de gener det giver få gange om året, vil jeg ikke bytte landet ud for byen:0)
   Jeps,ungerne slap for fastelavnstøjet;0)
   God aften.

   Slet
  2. Jeg vil heler ikke bytte for noget.
   elsker netop at kunne følge årets gang.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)